Over Redback-IT

20140508_handshake_picAls onze klant betekent u alles voor ons. Als u ons eenmaal gevonden heeft, willen wij u niet meer kwijt als klant. Daarom kunt u ons, over alles,  ook wat u bezig houdt op het gebied van ICT, vragen stellen. Wij geven u altijd antwoord en doen dat met kennis van zaken. Zowel op het gebied van ICT, onze business, als op het gebied van uw business. Alleen wanneer wij weten wat uw business nodig heeft, zijn wij in staat u optimaal te ondersteunen.

Wij willen voor u een partner zijn waarmee u kunt praten over ICT oplossingen, andere business modellen, over veiligheid en betrouwbaarheid, mobiliteit en verbindingen en die doet wat zij beloofd. Alleen wanneer u ons uitstekend vindt zijn wij tevreden. U kunt er op vertrouwen dat wij u structureel en gericht ondersteunen bij de opzet en inrichting van uw ICT infrastructuur en middelen, bij de toepassingen en gebruik ervan en het goed en veilig organiseren van alle benodigde verbindingen. Beheersbaarheid, beschikbaarheid en eenvoud van de oplossing zijn onze belangrijke drijfveren. Zodat u kunt ondernemen.

Wij zien voor de komende jaren een trend in de markt. Kantooromgevingen, toepassingen en datacenters integreren steeds verder en de verschillen zijn voor de gebruiker niet interessant. De beschikbaarheid van toepassingen en data, ongeacht het gebruikte device, de plaats (van gebruiker en van data) en de verbinding is wat het verschil maakt tussen goed en slecht. Daarbij neemt de zorg om de veiligheid van data verder toe. Wij zien daarbij ICT als middel, vaak ook als ‘driver’ voor de business, maar nooit als doel op zich. De mens maakt het verschil. Onze kenmerken zijn passie, transparantie, alert, klantgerichtheid en eenvoudig.

Leave a Reply