Oplossingen

20140508_trust_picMet onze hardware en standaard besturingssystemen, alsmede met de standaard applicaties en toepassingen, sluiten wij aan bij de mainstream merken en systemen waardoor wij een basis kwaliteit kunnen garanderen. Daarbij houden we de juiste prijs-kwaliteit verhouding scherp in de gaten, in uw belang. Transparantie over dit aspect van onze dienstverlening is onontkoombaar door de mogelijkheden die u heeft om een vergelijkend prijs-kwaliteit onderzoek te (laten) doen.

Op het gebied van veiligheid en bescherming tonen we onze toegevoegde waarde. U mag erop vertrouwen dat uw systemen, oplossingen toepassingen en vooral uw data en gegevens bij ons in uitstekende en veilige handen zijn.

De echte waarde die wij toevoegen ziet u terug wanneer wij mogen integreren en beheren. Bij de integratie houden wij oog op uw belangen. Het repeteerbaar maken van de gekozen integratie methode en oplossing, het creatief met u meedenken voor de beste oplossing en de communicatie daarover leiden onze werkzaamheden. Bij het beheer onderscheiden wij ons vooral door het uit handen nemen van tijdrovende en complexe werkzaamheden met leveranciers van verbindingen en mobiliteit. Ook in het op een zeer transparante en veilige manier ondersteunen van de toegankelijkheid voor medewerkers naar systemen en data maken wij het verschil. U moet bezig kunnen zijn met uw business, vol overgave en met ondersteuning van de voor hen relevante ICT oplossingen.

Op het gebied van onderhoud en service blinken wij uit door de openheid en eenvoudige communicatie over onze werkzaamheden. Altijd traceerbaar, altijd aantoonbaar en zonder de klant lastig te vallen met overdreven technisch complexe verhalen. Om het bovenstaande te kunnen borgen zijn wij buitengewoon nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in ons eigen vakgebied en vooral geïnteresseerd in wat uw business is. Alleen dan kunnen wij het verschil maken en waarde toevoegen.